HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK NÉPSZÁMLÁLÁS 2022

FELÚJÍTÁS MIATT IDEIGLENESEN BEZÁR AZ ERŐSS ZSOLT ARÉNA


Az Erőss Zsolt Aréna átfogó javítása miatt október utolsó hetén – várhatóan 2020 január végéig – felfüggesztik a sportcsarnokban zajló tevékenységeket. Csíkszereda Polgármesteri Hivatala a sportolók és a szurkolók megértését kéri, ezzel együtt a mostaninál sokkal korszerűbb, biztonságosabb létesítményt ígér.

A munkálat indítására a városháza szeptember 27-én kiadta a kezdési parancsot, és külső bontásokkal el is kezdődött a kivitelezés. A felek törekedtek arra, hogy a felújítás a lehető legkisebb mértékben befolyásolja a sporteseményeket, de a belső munkálatok miatt elkerülhetetlen az aréna ideiglenes bezárása.

Ezért tisztelettel értesítjük a sportolókat, a szurkolókat és minden városlakót, hogy október utolsó hetétől 2020 januárjának végéig az edzéseket és a mérkőzéseket nem az Erőss Zsolt Arénában rendezik, mint ahogy semmilyen más eseményt sem képes fogadni a sportlétesítmény. Megértésüket köszönjük, és reményeink szerint korszerű, biztonságos arénában sportolhatunk és szurkolhatunk jövő februártól.

Csíkszereda polgármestere és a helyi Tectum Company Rt. szeptember 10-én mintegy 3,5 millió lej értékben írt alá kivitelezési szerződést az Erőss Zsolt Aréna átfogó felújítására. A saját beruházás külső és belső felújítást is magába foglal: megoldják az esővíz-elvezetést, rendezetté válik a főbejárat és fedetté a fölötte levő terasz, biztonságossá teszik a lépcsőket, burkolják a lelátók padlózatát, felújítják a pálya felületét. A kivitelezőnek négy hónap áll rendelkezésére a munka elvégzésére.

[vissza]

Rendezvényajánló

ÁPR A CSÍKI KAMARAZENEKAR HANGVERSENYE
30
ÁPR INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – koncert
23
ÁPR AZ ÁLLATOK FARSANGJA – családi hangverseny
06
ÁPR PÁRBESZÉD, SÖTÉTBEN – koncertszínház Csoóri Sándorról
02
ÁPR A VÁLTOZÁS EREJE – HOGYAN FEJLŐDJÜNK KISZÁMÍTHATATLAN KÖRNYEZETBEN? – Dr. Porkoláb Imre előadása
01

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA