HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK NÉPSZÁMLÁLÁS 2022

MEGÚJUL A REBREANU ISKOLA IS


Csíkszereda Polgármesteri Hivatala és a helyi Tectum Company Rt. képviselői ma, június 3-án aláírták a Liviu Rebreanu Általános Iskola felújítására vonatkozó kivitelezési szerződést. A munkálat várhatóan még ebben a hónapban elkezdődik.

Több eredménytelen közbeszerzési eljárást követően sikerült kivitelezőt találni a Liviu Rebreanu Általános Iskola épületének teljes felújítására. A csíkszeredai Tectum Company Rt.-vel ma, június 3-án 6,13 millió lej értékben írták alá a kivitelezési szerződést. Az Európai Unió hozzájárulása 2,61 millió lej, az állami költségvetés pedig 400 ezer lejjel járul hozzá. A fennmaradó 3,11 millió lejt helyi alapokból biztosítják. A szerződés időtartama hat hónap, és a kezdési parancsot várhatóan június közepén adja ki a polgármesteri hivatal.

A munkálat ez esetben is magában foglalja a villanyhálózat, az ivóvíz- és szennyvízhálózat, valamint a fűtésrendszer teljes felújítását, a falak és a tetőzet hőszigetelését, a tetőzet felújítását, továbbá napelem-rendszer telepítését.

 

2020. június 3.

[vissza]

Rendezvényajánló

ÁPR A CSÍKI KAMARAZENEKAR HANGVERSENYE
30
ÁPR INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – koncert
23
ÁPR AZ ÁLLATOK FARSANGJA – családi hangverseny
06
ÁPR PÁRBESZÉD, SÖTÉTBEN – koncertszínház Csoóri Sándorról
02
ÁPR A VÁLTOZÁS EREJE – HOGYAN FEJLŐDJÜNK KISZÁMÍTHATATLAN KÖRNYEZETBEN? – Dr. Porkoláb Imre előadása
01

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA