HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK NÉPSZÁMLÁLÁS 2022

FELLÉLEGEZHET A JÓZSEF ATTILA ISKOLA IS: ALÁÍRTÁK A SZERZŐDÉST!


Csíkszereda Polgármesteri Hivatala aláírta a kivitelezési szerződést az egyik leginkább felújításra szoruló csíkszeredai iskolaépület korszerűsítésére. A József Attila Általános Iskola Tudor negyedi épületét 8,33 millió lejből újítja fel egy kolozsvári cég.

Az iskolaépületre nagyon nehezen, hat közbeszerzési eljárást követően talált kivitelezőt Csíkszereda Polgármesteri Hivatala. A Kolozsvárral szomszédos Szászfenesen bejegyzett Modern Power Systems Kft. bruttó 8,33 millió lejért vállalta a munkát, és a kivitelezési szerződést ma, június 4-én írták alá. A beruházást 4 millió lejjel támogatja az Európai Unió, 611 ezer lejjel pedig a román állam. A fennmaradó 3,71 millió lejt saját költségéből biztosítja a város. A szerződés időtartama hat hónap, és a munka várhatóan június közepén kezdődhet.

A kétemeletes épületnek felújítják a villany-, a fűtés-, a víz- és a szennyvízhálózatát, hőszigetelik az alagsort, a falakat és a tetőteret, valamint a tantermeket is. A tetőre fotovoltaikus napelemrendszert telepítenek.

 

2020. június 4.

[vissza]

Rendezvényajánló

ÁPR A CSÍKI KAMARAZENEKAR HANGVERSENYE
30
ÁPR INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – koncert
23
ÁPR AZ ÁLLATOK FARSANGJA – családi hangverseny
06
ÁPR PÁRBESZÉD, SÖTÉTBEN – koncertszínház Csoóri Sándorról
02
ÁPR A VÁLTOZÁS EREJE – HOGYAN FEJLŐDJÜNK KISZÁMÍTHATATLAN KÖRNYEZETBEN? – Dr. Porkoláb Imre előadása
01

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA