HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK NÉPSZÁMLÁLÁS 2022

ZÖLD ÚT A RENDEZVÉNYEKNEK


Csíkszereda Megyei Jogú Város Önkormányzata a június 26-i soros havi ülésén módosította korábbi határozatát, így már június 30. után helyet adnak a korábban augusztus 31-ig felfüggesztett szabadidős és kulturális programoknak.

Zöld utat kapott így a júliusban tervezett Ezer Székely Leány Napja és a Régizene Fesztivál is, az egészségügyi és kulturális minisztérium legújabb rendelkezéseinek betartásával.

Csíkszereda Önkormányzata az áprilisi 2020/100-as számú határozatában felfüggesztette a kulturális és sportrendezvények szervezését és támogatását 2020. augusztus 31-ig, de ugyanebben a határozatban azt is rögzítette, hogy – a járványügyi helyzet ismeretében – júniusban felülbírálják a helyi jogszabályt. A felülbírálat megtörtént, a testület egyhangúlag elfogadta a Füleki Zoltán alpolgármester által előterjesztett módosítást.

A legfeljebb 500 fős részvételt (ülőhellyel rendelkező közönség száma) az Országos Katasztrófavédelmi Bizottság 2020/26-os számú határozata rögzíti.

A napirenden szereplő 33 határozattervezet között többek közt bérleti szerződés-meghosszabbításról, tulajdonjog-visszaállításról, egyesületi tagsági díjak befizetéséről

döntött a testület.

 

2020. június 25.

[vissza]

Rendezvényajánló

ÁPR A CSÍKI KAMARAZENEKAR HANGVERSENYE
30
ÁPR INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – koncert
23
ÁPR AZ ÁLLATOK FARSANGJA – családi hangverseny
06
ÁPR PÁRBESZÉD, SÖTÉTBEN – koncertszínház Csoóri Sándorról
02
ÁPR A VÁLTOZÁS EREJE – HOGYAN FEJLŐDJÜNK KISZÁMÍTHATATLAN KÖRNYEZETBEN? – Dr. Porkoláb Imre előadása
01

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA