HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK NÉPSZÁMLÁLÁS 2022

SZOCIÁLIS ÜGYFÉLFOGADÁS


Csíkszereda polgármesterének 2020. június 29-i 431-es számú rendelete értelmében Csíkszereda Megyei Jogú Város Szociális Igazgatósága a keddi és csütörtöki napokon fogadóórákkal áll az ügyfelek rendelkezésére a Közüzemek Rt. egykori, Akác utca 1. szám alatti székhelyén.

A koronavírus-járvány megfékezésére hozott eddigi döntésekkel összhangban, felvetődött annak a szükségessége, hogy azon személyeknek is lehetőségük nyíljon ügyintézésre, akiknek nem áll módjában a polgármesteri hivatal (www.szereda.ro) vagy a Szociális Igazgatóság elektronikus ügyintéző-felületét (e-mail: social@szereda.ro), telefonos, avagy a postai szolgáltatásokat használni. Ennek következtében született az a döntés, miszerint a polgármesteri hivatal Szociális Igazgatósága kihelyezett ügyfélfogadási ponttal, és külön ügyfélprogrammal áll a szociális szolgáltatásokat, juttatásokat igénylők, a sürgősségi beavatkozásra szorulók, avagy a fogyatékkal élők ügyvivőinek és a személyi gondozóknak, valamint az idős személyek gondozását ellátóknak a rendelkezésére. Az ügyfélfogadási ponton – a Közüzemek Rt. régi központja: Akác utca 1. szám – keddi és csütörtöki napokon, 09.00 és 11.00 óra között fogadják az érdeklődőket.

Ugyanakkor fontos kihangsúlyozni, hogy a továbbra is érvényben lévő egészségvédelmi szabályoknak és a növekvő esetszámoknak megfelelően, a továbbiakban is mindenképpen szorgalmazzák az e-mailes, telefonos vagy postán keresztüli ügyintézést, a jelen ügyfélfogadási forma csakis azok számára fenntartott, akiknek másféle kapcsolatfelvételi lehetőségük nincs.

Bővebb információkat a 0266–315120/115, 141 vagy 191-es belső hívószámon, illetve a social@szereda.ro e-mail címen kaphat.

 

2020. július 7.

[vissza]

Rendezvényajánló

ÁPR A CSÍKI KAMARAZENEKAR HANGVERSENYE
30
ÁPR INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – koncert
23
ÁPR AZ ÁLLATOK FARSANGJA – családi hangverseny
06
ÁPR PÁRBESZÉD, SÖTÉTBEN – koncertszínház Csoóri Sándorról
02
ÁPR A VÁLTOZÁS EREJE – HOGYAN FEJLŐDJÜNK KISZÁMÍTHATATLAN KÖRNYEZETBEN? – Dr. Porkoláb Imre előadása
01

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA