HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK NÉPSZÁMLÁLÁS 2022

IGÉNYELHETŐ A FŰTÉSTÁMOGATÁS A 2020–2021-ES IDÉNYRE


Csíkszereda Polgármesteri Hivatalának Szociális Igazgatósága elsősorban e-mailen fogadja a 2020 november 1. és 2021. március 31. közötti idényre a fűtéstámogatási kérelmeket. Azon családoknak és egyedülálló személyeknek, akik lakásfűtésre távhőt, földgázt, tűzifát, szenet vagy fűtőolajat, illetve villamos energiát használnak, az alábbiakban ismertetett feltételeknek kell eleget tenniük a támogatás igényléséhez.

A lakásfűtésre távhőt használó fogyasztók fűtéstámogatásban részesülnek, ha az egy főre eső havi nettó átlagjövedelem nem haladja meg a 786 lejt a családok, illetve az 1082 lejt az egyedül élő személyek esetében. A lakásfűtésre földgázt, villamos energiát, illetve tűzifát, szenet vagy fűtőolajat használó fogyasztók abban az esetben igényelhetnek támogatást, amennyiben az egy főre eső havi nettó átlagjövedelem nem haladja meg a 750 lejt sem a családok, sem az egyedül élő személyek esetében.

A támogatáshoz szükséges dokumentumok letölthetők a polgármesteri hivatal honlapjáról (www.szereda.ro, a Közérdekű hírek menü Szociális Igazgatóság almenüjéből), a kitöltött formanyomtatványokat és a mellékelt igazoló okiratokat pedig szkennelve küldhetik a social@szereda.ro e-mail címre 2020. november 13-ig.

A vonatkozó törvénykezésben eszközölt módosítások következtében a jelenleg családi pótlékban vagy szociális támogatásban részesülőknek egyszerűsített típuskérést kell kitölteniük. Ez esetben a fűtéstámogatás odaítélésének elbírálása a már leadott igazoló okiratok alapján történik.

További információk a 0266 315 120 / 115-ös telefonszámon, vagy a social@szereda.ro e-mail-címen igényelhetők. A Szociális Igazgatóság keddi és csütörtöki napokon 9.00–11.00 óra között az Akác utca 1. szám alatt (volt GOSCOM-székhely) kihelyezett ügyfélfogadást tart.  

 

2020. október 12.

[vissza]

Rendezvényajánló

ÁPR A CSÍKI KAMARAZENEKAR HANGVERSENYE
30
ÁPR INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – koncert
23
ÁPR AZ ÁLLATOK FARSANGJA – családi hangverseny
06
ÁPR PÁRBESZÉD, SÖTÉTBEN – koncertszínház Csoóri Sándorról
02
ÁPR A VÁLTOZÁS EREJE – HOGYAN FEJLŐDJÜNK KISZÁMÍTHATATLAN KÖRNYEZETBEN? – Dr. Porkoláb Imre előadása
01

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA