HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK NÉPSZÁMLÁLÁS 2022

FELNYÍLNAK A VÁROSHÁZI ÜGYINTÉZÉS SOROMPÓI


Korodi Attila polgármester felnyitotta a városháza előtti parkoló sorompóját, ezzel jelképesen a városházi személyes ügyfélfogadást is megnyitotta. A járványhelyzet miatt továbbra is az online adminisztrációt részesíti előnyben a polgármesteri hivatal, de határozott szándék, hogy a városlakók tudják: jövő héttől szükség esetén személyesen is fogadják őket az igazgatóságok, szakosztályok vezetői.

Az új városvezetés eltökélt abban, hogy a polgármesteri hivatalt megnyissa a városlakók felé. Ennek egyik konkrét lépéseként ma, november 6-án Korodi Attila polgármester felnyitotta a városháza előtti parkoló sorompóját. A parkolót legfeljebb egy órán át használhatják azon személyek, akik ügyintézés érdekében a polgármesteri hivatalba érkeznek.

A sorompónyitásnak jelképes üzenete is van: jövő héten véglegesítik és közlik a városházi igazgatóságok, szakosztályok fogadóóráinak pontos időpontját, és a közölt telefonszámokon előjegyzés alapján személyesen is fogadják az ügyfeleket.

„Minden szakigazgatási vezetővel folytatjuk, és minden városházi vezetővel kiegészítjük a fogadóórai rendszert. Bárkinek bármilyen ügyintézni valója van és szeretne tanácsot kérni valamely szakigazgatóságtól, nyugodtan bejöhet az épületbe. Igen, járványügyi körülmények között is meg tudjuk szervezni, hogy biztonságban találkozzanak. A városháza a városlakóké” – fogalmazott Korodi Attila.

Egyelőre a polgámesteri hivatal honlapján közölt belső telefonszámok tárcsázásával lehet előjegyeztetni (www.szereda.ro, Polgármesteri hivatal menü, Szervezeti egységek almenü).

Országos intézkedés értelmében egyébként a polgármesteri hivatal is arra készül, hogy az alkalmazottainak egy részét távmunkában foglalkoztatja, de ez nem befolyásolja majd az ügyfélfogadás minősőgét. Az ügyfélfogadást illetően a következő két hét folyamán eszközölnek olyan megoldásokat, amelyek hozzáférhetőbbé, kényelmesebbé teszik a kiszolgálást.

 

2020. november 6.

[vissza]

Rendezvényajánló

ÁPR A CSÍKI KAMARAZENEKAR HANGVERSENYE
30
ÁPR INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – koncert
23
ÁPR AZ ÁLLATOK FARSANGJA – családi hangverseny
06
ÁPR PÁRBESZÉD, SÖTÉTBEN – koncertszínház Csoóri Sándorról
02
ÁPR A VÁLTOZÁS EREJE – HOGYAN FEJLŐDJÜNK KISZÁMÍTHATATLAN KÖRNYEZETBEN? – Dr. Porkoláb Imre előadása
01

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA