HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK NÉPSZÁMLÁLÁS 2022

SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS A VÁROSHÁZA ADÓOSZTÁLYÁN


A járványhelyzet miatti korlátozások bevezetésével az online ügyintézés előtérbe került és népszerűvé vált, Csíkszereda Polgármesteri Hivatala azonban fontosnak tartja, hogy személyes ügyfélfogadással is az adófizetők rendelkezésére álljon. Az Adó- és illetékosztály munkatársai november 19-től a korábbi pénztárban fogadják a városlakókat.

A városháza a koronavírus terjedése miatt továbbra is online ügyintézésre bátorítja a csíkszeredai adófizetőket. Akiknek az ügyük mindenképpen személyes jelenlétet követel, azokat a személyeket előjegyzés után fogadják a polgármesteri hivatal 42-es irodájában (a pénztár helyén) keddi és csütörtöki napokon 9.00–12.00 óra között.

Az előzetes bejelentkezést megtehetik telefonon (0266 315 120, belső hívószám: 137 vagy 125) vagy e-mailen (impozite@szereda.ro) a kívánt ügytípus (adózandó javak bejelentése, adóbizonylat-kérés stb.) közlésével. Felhívjuk figyelmüket, hogy aki adót, illetéket fizetne a Mikó-várban működő pénztárban, annak NEM kell előjegyeztetnie!

Köszönjük a megértést!

 

2020. november 18.

[vissza]

Rendezvényajánló

ÁPR A CSÍKI KAMARAZENEKAR HANGVERSENYE
30
ÁPR INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – koncert
23
ÁPR AZ ÁLLATOK FARSANGJA – családi hangverseny
06
ÁPR PÁRBESZÉD, SÖTÉTBEN – koncertszínház Csoóri Sándorról
02
ÁPR A VÁLTOZÁS EREJE – HOGYAN FEJLŐDJÜNK KISZÁMÍTHATATLAN KÖRNYEZETBEN? – Dr. Porkoláb Imre előadása
01

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA