HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK NÉPSZÁMLÁLÁS 2022

BIZTONSÁGBAN SZAVAZHATNAK A CSÍKSZEREDAIAK


A járványügyi intézkedések betartásával és a megelőzésre nagy hangsúlyt fektetve a hétvégi parlamenti választásokra készül Csíkszereda. A körültekintő szervezés mellett állandó választási ügyelet is segíti a szavazókat, és a személyi igazolványok sürgős cseréjére is lehetőséget biztosítanak.

Korodi Attila polgármester sajtótájékoztatón közölte: Csíkszereda 34 141 szavazópolgára biztonságos körülmények között élhet a demokratikus jogával a december 6-i, vasárnapi parlamenti választások alkalmával. Mint rámutatott: a szeptember 27-i önkormányzati választásokkor a szavazókörzeteknek biztosított fertőtlenítőszerek elegendőnek bizonyultak, és ezúttal is rendelkezésre állnak majd kézfertőtlenítők, védőkesztyűk és -maszkok. A szavazókörzetek bejáratánál sátrakat is elhelyeznek eső, havazás esetére. A polgármesteri hivatal összesen 44 személlyel segíti a szervezési munkát.

A szavazás napján állandó ügyelet válaszol a szavazással kapcsolatos kérdésekre a 0726 242103-as telefonszámon, és a Lakosságnyilvántartó közszolgálat, valamint a városháza pénztára is nyitva tart azon ügyfelek számára, akik sürgősen személyi igazolványt igényelnek a szavazás miatt: szombaton 8.00 és 16.00 óra között, vasárnap 7.00 és 21.00 óra között fogadják az ügyfeleket.

Korodi Attila polgármester a szavazáson való részvételre buzdítja Csíkszereda lakóit.

 

2020. december 2.

[vissza]

Rendezvényajánló

ÁPR A CSÍKI KAMARAZENEKAR HANGVERSENYE
30
ÁPR INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – koncert
23
ÁPR AZ ÁLLATOK FARSANGJA – családi hangverseny
06
ÁPR PÁRBESZÉD, SÖTÉTBEN – koncertszínház Csoóri Sándorról
02
ÁPR A VÁLTOZÁS EREJE – HOGYAN FEJLŐDJÜNK KISZÁMÍTHATATLAN KÖRNYEZETBEN? – Dr. Porkoláb Imre előadása
01

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA