HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK NÉPSZÁMLÁLÁS 2022

ÉPÜLETADÓ-KÖNNYÍTÉSEK: KÖZELEG AZ ÚJABB HATÁRIDŐ


Csíkszereda Polgármesteri Hivatala felhívja a szükségállapot és a vészhelyzet idején tevékenységükben bizonyíthatóan kárt szenvedett természetes és jogi személyek figyelmét, hogy közeleg az épületadó- és épületilleték-könnyítés igénylésének meghosszabbított, december 21-i határideje.

Csíkszereda Megyei Jogú Város Önkormányzata a novemberi ülésén döntött arról, hogy meghosszabbítja az augusztusi könnyítések igénylésének határidejét, egyben bővíti a jogosultak körét azokkal, akiknek a vészhelyzet idején kellett felfüggeszteniük a tevékenységüket. Az 2020/308-as számú határozat értelmében az önkormányzat 50 százalékos épületadó-kedvezményt nyújt a járványhelyzet miatt bevezetett szükségállapot és vészhelyzet idejére, ugyanezen időszakra pedig teljes egészében lemond a havi épületilletékekről.

A jogosultság bizonyítása érdekében az érintetteknek kérvényt és nyilatkozatot kell benyújtaniuk a polgámesteri hivatalnál, a leadás meghosszabbított határideje pedig 2020. december 21. A szükséges formanyomtatványok letölthetők a polgármesteri hivatal honlapjáról.

További információk a 0266 315120 / 137-es vagy 125-ös belső telefonszámon igényelhetők.

 

2020. december 15.

[vissza]

Rendezvényajánló

ÁPR A CSÍKI KAMARAZENEKAR HANGVERSENYE
30
ÁPR INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – koncert
23
ÁPR AZ ÁLLATOK FARSANGJA – családi hangverseny
06
ÁPR PÁRBESZÉD, SÖTÉTBEN – koncertszínház Csoóri Sándorról
02
ÁPR A VÁLTOZÁS EREJE – HOGYAN FEJLŐDJÜNK KISZÁMÍTHATATLAN KÖRNYEZETBEN? – Dr. Porkoláb Imre előadása
01

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA