HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK NÉPSZÁMLÁLÁS 2022

FOLYTATÓDIK A HIGIÉNIAI SEGÉLYCSOMAGOK KIOSZTÁSA


Csíkszereda Polgármesteri Hivatalának Szociális Igazgatósága tájékoztatja a szociális támogatásban, a családi pótlékban részesülőket, valamint az I. és II. fokozatú fogyatékossági besorolással rendelkező személyeket, hogy az Európai Unió által biztosított higiéniai segélycsomagok átadása folytatódik. A csomag fogkefét, fogkrémet, folyékony szappant, gyermek- és felnőttsampont, valamint mosószert tartalmaz, és átvehető a Multiidea Kft. Hargita út 60/bis szám alatti raktárában hétfőn, kedden és szerdán 11.00–14.00 óra között.

A továbbiakban is rendelkezésre álló csomagokból tehát az I. és II. fokozatú fogyatékossági besorolással rendelkezők is részesülhetnek, és esetükben nem csak a jogosult veheti át a csomagot. Ugyanakkor kizáró jelleggel szükség van az érvényes fogyatékossági besorolást igazoló bizonylat (certificat de încadrare în grad handicap), valamint az érvényes személyi igazolvány felmutatására.

A szociális segélyben, illetve a családi pótlékban részesülők esetében is az a személy veheti át a csomagot a maga és a családtagjai számára, aki kérvényezés után jogosulttá vált erre (titular). Átvételkor szükséges az érvényes személyi igazolvány felmutatása.

Bővebb információért a Szociális Igazgatósághoz fordulhatnak e-mailen (social@szereda.ro) vagy a 0266-315120/115-ös telefonszámon.

 

2021. március 2.

[vissza]

Rendezvényajánló

ÁPR A CSÍKI KAMARAZENEKAR HANGVERSENYE
30
ÁPR INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – koncert
23
ÁPR AZ ÁLLATOK FARSANGJA – családi hangverseny
06
ÁPR PÁRBESZÉD, SÖTÉTBEN – koncertszínház Csoóri Sándorról
02
ÁPR A VÁLTOZÁS EREJE – HOGYAN FEJLŐDJÜNK KISZÁMÍTHATATLAN KÖRNYEZETBEN? – Dr. Porkoláb Imre előadása
01

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA