HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK NÉPSZÁMLÁLÁS 2022

EGYÜTT A GUBERÁLÁS ELLEN. ÖN IS SEGÍTHET!


A guberálás örökös problémát jelent mindenki számára: a városlakó, a köztisztasági vállalat és a polgármesteri hivatal sem tud hatékonyan fellépni külön-külön, de közös erővel gátat szabhatunk a káros jelenségnek. Ezután őrző-védő cég segít a kukázás visszaszorításában, és kérjük a lakosságot is: legyen partnerünk e törekvésben.

A hulladéktárolók rongálása, nem rendeltetésszerű használata, illetve a hulladék szétdobálása illegális cselekménynek minősül. Ez olyan probléma, amelynek megoldását senki sem vállalhatja egyedül magára, de együtt sikerülhet visszaszorítani a jelenséget.

Ennek érdekében őrző-védő cég is a segítségünkre lesz, amelynek munkatársai szúrópróbaszerűen járőröznek, de elsősorban a lakosság bejelentései alapján szállnak ki az adott helyszínre és a törvény értelmében járnak el a guberálókkal szemben. Arra kérjük a város lakóit, ha ilyen jellegű illegális cselekményt tapasztalnak a hulladéktárolóknál, azonnal jelentsék a következő telefonszámon: 0742 038585. Tettenérés esetén a bejelentéseket máris megtehetik.

Hiszünk abban, hogy közös erővel sikerülhet visszaszorítani a mindennapos rongálásokat. Az Eco-Csík Kft. és Csíkszereda Önkormányzata arra kéri a város lakosságát: legyünk partnerei egymásnak a guberálás felszámolásában.

 

2021. április 15.

[vissza]

Rendezvényajánló

ÁPR A CSÍKI KAMARAZENEKAR HANGVERSENYE
30
ÁPR INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – koncert
23
ÁPR AZ ÁLLATOK FARSANGJA – családi hangverseny
06
ÁPR PÁRBESZÉD, SÖTÉTBEN – koncertszínház Csoóri Sándorról
02
ÁPR A VÁLTOZÁS EREJE – HOGYAN FEJLŐDJÜNK KISZÁMÍTHATATLAN KÖRNYEZETBEN? – Dr. Porkoláb Imre előadása
01

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA