HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK NÉPSZÁMLÁLÁS 2022

EGYÜTT A TISZTÁBB KÖRNYEZETÉRT!


A szakhatóságok által a Somlyó patakán végzett június 22-i vízminőség-ellenőrzés eredményeinek tükrében Csíkszereda Polgármesteri Hivatala kimutatást kért a Harvíz Rt.-től a somlyói övezet – a Fodor-ház és a Taploca utca közötti rész – háztartásaira vonatkozóan. A térségi szolgáltató adatbázisában olyan háztartartás szerepel, amely csak ivóvíz szolgáltatásra kötött szerződést a Harvíz Rt.-vel.

Tisztelettel kérjük a Somlyó pataka szomszédságában levő háztartások lakóit, hogy szeptember 1-jéig:

-          Vegyék fel a kapcsolatot a Harvíz Rt.-vel (Csíkszereda, Akác utca 1. szám, e-mail: office@harviz.ro, telefonszám: 0266 313 636) a szennyvízhálózatra való csatlakozás érdekében.

-          Amennyiben már csatlakoztak a szennyvízhálózatra, de ezt nem jelezték a Harvíz Rt.-nek, és a szerződésükben nem szerepel a csatornahasználat, tegyék meg a szükséges lépéseket.

-          Amennyiben saját, megfelelő minőségű tisztított vizet előállító, fejlett technológiával ellátott szennyvíztisztító berendezéssel rendelkeznek, jelezzék a szolgáltatónak.

A város más részein található, hasonló helyzetben levő háztartások lakóit is arra kérjük, tegyenek eleget törvényi kötelezettségeiknek.

 

2021. július 15.

 

[vissza]

Rendezvényajánló

ÁPR A CSÍKI KAMARAZENEKAR HANGVERSENYE
30
ÁPR INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – koncert
23
ÁPR AZ ÁLLATOK FARSANGJA – családi hangverseny
06
ÁPR PÁRBESZÉD, SÖTÉTBEN – koncertszínház Csoóri Sándorról
02
ÁPR A VÁLTOZÁS EREJE – HOGYAN FEJLŐDJÜNK KISZÁMÍTHATATLAN KÖRNYEZETBEN? – Dr. Porkoláb Imre előadása
01

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA