HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK NÉPSZÁMLÁLÁS 2022

INDUL A #NÉPSZÁMKÁVÉ


Csíkszereda Városháza ettől a hétvégétől a kávézókra is kiterjeszti a népszámlálás önkitöltéses szakaszában való részvételre buzdító kampányát. A #NépszámKávé kezdeményezésben részt vevő kávézókban pénteken, szombaton és vasárnap ajándék kávét, üdítőt vagy teát kapnak azok a vendégek, akik ott, helyben kitöltik a népszámlálási kérdőíveket.

 

A népszámlálás önkitöltéses szakasza május 15-én zárul. Addig még három hétvége áll előttünk, és Csíkszereda Városháza újabb partnerek bevonzásával igyekszik hangsúlyozni az önkitöltéses szakaszban való részvétel fontosságát. Az új partnerek a kávézók, amelyek ajándék kávéval, teával vagy üdítővel kedveskednek azon vendégeik számára, akik ott, helyben online kitöltik a népszámlálási kérdőíveket. Az önkitöltés lezárását követően az informatikai rendszer visszaigazolást küld, amelyen feltüntetik a kérdőív lezárásának pontos időpontját. A vendég ennek felmutatásával válthatja ki az ajándék kávéját. Az önkitöltés saját eszközön történik, ezért érdemes laptoppal vagy táblagéppel indulni a kávézóba.

Eddig kilenc kávézó vállalta a #NépszámKávé programban való részvételt. A társadalmi felelősségvállalásból példát mutató vendéglátóegységeket a kampány idején a városháza is népszerűsíti a saját kommunikációs csatornáin. A résztvevő kávézók bejáratánál plakát jelzi a partnerséget.

A résztvevő kávézók: 112 Coffe&Co, Amigo Nest, Amigo Penge, Kulissza, One Coffee, Palermo, Petőfi Kávéház, Platz Café.

További kávézók, éttermek is bármikor csatlakozhatnak a kezdeményezéshez. Szándékukat a varoshaza@szereda.ro e-mail-címen jelezhetik.

 

2022. április 28.

[vissza]

Rendezvényajánló

ÁPR A CSÍKI KAMARAZENEKAR HANGVERSENYE
30
ÁPR INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – koncert
23
ÁPR AZ ÁLLATOK FARSANGJA – családi hangverseny
06
ÁPR PÁRBESZÉD, SÖTÉTBEN – koncertszínház Csoóri Sándorról
02
ÁPR A VÁLTOZÁS EREJE – HOGYAN FEJLŐDJÜNK KISZÁMÍTHATATLAN KÖRNYEZETBEN? – Dr. Porkoláb Imre előadása
01

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA